Om nss

Företaget

Huvudbas Och Utgångspunkt I Västernorrland
Vi välkomnar både stora och små uppdrag över hela världen. Vi erbjuder allt från ventilation till El, fallskyddslösningar och Rope access.

Säkerhet I Fokus
Våra kunders och vår egen säkerhet prioriteras. NSS Safety First grupp arbetar kontinuerligt med arbetsmiljöfrågor för att personal och beställare ska trivas och känna sig trygga i både arbetsliv och vardag.

Om Oss
NSS är ett installations och servicebolag som även bedriver en egen ställnings och fallskydds samt Rope Access avdelning. Tillsammans med våra beställare och leverantörer har vi haft äran och varit med om några av Sveriges och Europas största projekt de senaste åren. Företaget Grundades 2008 och har alltid prioriterat arbetsmiljö och utvecklingsmöjligheter för både personal och beställare.  Vi vill vara det lokala företaget men med de internationella erfarenheterna som är med och stöttar och utvecklar de orter där vi bedriver vår verksamhet.

Företaget grundades 2008 av Sebastian Eriksson i Fränsta, en ort som ligger i vackra ljungans dalgång 60km väster om Sundsvall. Idag är vi fler engagerade delägare som är med och driver företagets olika avdelningar in i framtiden.

Huvudbasen och utgångspunkt ligger idag i Sundsvall. Västernorrland.

Våra värderingar

Se Safety first worker

Uppförande Kod

Se Code of conduct

sverige

Arbetsmiljö

Nordic Skill har alltid säkerhet i fokus. Därför har vi tagit fram ett eget system för arbetsmiljö och hälsa som kallas Saftey First Worker. Saftey First Worker är lika med noll tolerans, noll skador på människor, material och miljö.

Våran säkerhetsgrupp arbetar kontinuerligt med säkerhet och trivsel i företaget samt bland våra kunder. Dessutom kan vi med en bred kunskap i företaget välja det arbetssätt som är bäst för miljön. Vårt mål är alltid att vara nummer ett när det gäller hälsa, miljö och säkerhet.